En bruten do aldsta dejtingsajterna gallande webben, grundad 1993

En bruten do aldsta dejtingsajterna gallande webben, grundad 1993

Match befinner si nagon av do mest populara dejtingsajterna, tillsamman ovan 25 miljoner medlemmar varlden ovan. I Sverige befinner sig det likasa populart sasom i varlden, tillsamman ovan 180000 aktiva medlemmar. Det befinner sig nago perron sasom matchar stav nagon vid malgrupp saso soker skilda typer av relationer, fran casual dating at allvarliga ataganden. I saken da narvarande artikeln kommer vi att bedoma dom viktigaste funktionerna hos tavlan, medraknat dess totala anvandarupplevelse, kvalitet kungen matcher, funktioner, framgangsgrad, kundtjanst, malgrupp, profilens kvalitet, registreringsprocessen samt att kontakta sajten.

Total Anvandarupplevelse

Nago av de ett sakerna ni kommer att notera nar ni besoker parti ar dess snygga och moderna skapa. Webbplatsen befinner sig lattnavigerad, tillsamman uppenbar samt intuitiva menyer sam knappar. Sokfilter ar likasa mer eller mindre anvandbara, vilket astadkomme det genomforbart att begransa din sokning baserat gallande skild kriterier saso alder, placering, intressen och mer. Alltsammans sett ar anvandarupplevelsen kungen parti smidig och njutbar.

Registrering

Inskrivning gallande tavling ar kostnadsfri och frank. Slaviska kvinnlig Darfor att dana en imag maste n tillhandahalla saker fundamental upplysning saso ditt benamnin, e-postadress sam placering. Ni kommer samt att bliva ombedd att fullgora nagon extensiv enkat som stoder at att bidraga nagon finemang insikt pro din personlighet, intressen samt va n soker i nago kompanjon. Slutligen tvingas ni intyga din profil tillsamman nago mobiltelefonnummer. Kungen det sattet sta si parti bort falska profiler samt skrappost. Nar din profil ar skapad kan du antrada vanda sida och kolla postumt matcher.

Malgrupp

Match matchar pro ett vid malgrupp, tillsamman flertalet itu avta medlemmar sasom singlar i 20-talet mo 40-talet. Nastan samtliga anvandare soker allvarliga forhallanden eller gifte sam deras sjalsfrander. Visa oss anfora att parti ar pro personer som ar redo att satta sig. Dejtingsajten befinner sig folklig bland bade karlar sam kvinns, sam forhallandet emellan hanar mo kvinnor ar ca lika. Sajten anvands samt itu personer fran allihopa sexuella laggningar och bakgrunder.

Profilkvalitet

Profiler gallande Match befinner si i allmanhet detaljerade och informativa. Konsument tvungen rus i ett omfattande intervjuundersokning nar do skapar sin framtoning, vilket hjalper mot att bidra nago duktig insikt pro deras personlighet, intressen och hur sa dom soker i ett kompanjon. Sajten age samt en verifieringsprocess pa lage darfor att befasta profilernas genuinitet, vilket hjalper at att avvarja falska alternativ bedragliga profiler.

Kvalitet gallande matcher

Ett itu do viktigaste aspekterna fran ett dejtingsajt befinner si kvaliteten villig dess matcher. Tavling astadkomme e finemang arbetsplats tillsammans att erbjuda relevanta sam kompatibla matcher baserat gallande dina preferenser och intressen. Sajten age ett bamse samt livlig anvandarbas, odla ni kommer att hava flertal val att selektera emella. Men saso tillsamman all dejtingsajter kan du raka markli falska alternativt inaktiva profiler. Tavling har e rapporteringssystem gallande placering darfor at mildra brukare att fana misstankta profiler.

Framgangsgrad

Match age nagon hog framgangsgrad nar det innefatt att assistera anvandare att hitta forhallanden samt a ktenskap. Sajten ager manga framgangssagor fran par sasom traffades kungen Match och byggde nago bestaende relation. Sajtens matchningsalgoritmer och funktioner ar utformade darfor at assistera anvandare att finn kompatibla partners, sam saken dar stora anvandarbasen okar chanserna att hitta e egenartad.

Bekantskap

Parti erbjuder manga metod forut anvandare att prata med varandra, medraknat att avsanda och fanga meddelanden. Kostnadsfri medlemmar befinner sig begransade till att langa blinkningar samt favoriter, samtidigt betalande medlemmar kan avsanda sam ta emot obegransade meddelanden. Sajten har ocksa nagon ”Matchmaker” -funktion saso ger konsument mojlighet att langa en forfragning om att bliv presenterade stav nago bestam konsument.

Funktioner

Tavling erbjuder en storlek unika funktioner sasom astadkomme det skiljer sig av andra dejtingsajter. Markli av dessa funktioner innefatta nago ”Boost” -option, sasom astadkomme det genomforbart for dig att tillfallig eskalera din synlighet kungen sajten och attrahera mer uppmarksamhet a potentiella matcher. Andra funktioner sasom tavlan erbjuder dej:

Kontakty

Provozovna Liberec
Valdštejnská 283/13, Liberec 2
Nonstop: 800 110 211
Tel.: 485 101 112
Tel.: 485 109 381
Mobil: 606 646 760
E-mail: info@psbartonova.cz
www.psbartonova.cz
Provozovna Jablonec nad Nisou
U Zeleného Stromu 191/1, Jablonec n. Nisou
Nonstop: 800 110 211
Tel.: 481 320 222
Mobil: 725 492 742
E-mail: jbc@psbartonova.cz
www.psbartonova.cz

Jsme na sociálních sítích


Platební metody