Ni kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

Ni kan anvanda Facebook forut att konfigurera Tinder-profilen

Tinder ar nago fran de mest populara datingapparna saso finns idag. Manga brukare vill bibehalla anonyma nar do anvander Tinder-appen. Emedan appen erbjuder anvandare att logga in med Facebook-referenser eventuellt n undrar om dina vanner eller familj kan kika din forehavande gallande Tinder.

Ifall n vill varna din integritet, men annu anvander Facebook forut att logga in, ar det mojligt. Saken da arme artikeln kommer att vagleda de igenom Facebook samt Tinder, dartill satt att sakerstalla integritet.

Forsavit n laddade ne Tinder-appen fran App Store alternativ Google Play blir ni ombedd att stalla in ditt konto och logga in.

Fordelar tillsammans att registrera sig kungen Facebook

Att anvand dina Facebook-referenser forut att stalla in Tinder-appen aga skock fordelar. Fran att spara tidrym till frank atkomst ar det lattare att aktivera ditt Facebook-konto i Tinder-appen.

Konsument som skapar forsvinna Tinder-konton som ett forlangning fran sitt Facebook-konto kommer att ha en enklare inloggning. Istallet akt att forbruka ditt telefonnummer pro att logga in pa appen nar ni anvander saken dar kommer Facebook att ljuda de logga in pa appen.

Det ar lattare att stalla in en image gallande Facebook. Att forbruka tidslinjefoton, profilfoton och annan underrattelse ar jatte- lattare o n ger Tinder atkomst till din Facebook-sida. N behover icke namna dina personuppgifter for han i vi att alstra ett konto gallande detta forfaringssatt. Facebook kommer att donera alla nodvandiga detaljer for ditt nya konto om ni kombinerar de dar.

Flertal brukare inneha fordelar fran att kopa Facebook och Tinder sallskap. Fran den enklaste konfigurationen mo saken da enklaste atkomsten samt mot sam med aterstallning av konton bestar kombinationen fran dessa tandem bestandsdel den perfekta harmonin i applikationen.

Utover fordelarna kan n tillverka bryderi med att forena at Facebook med nagon datingapp. Tank forsavit dina professionella samt familjekontakter tittar nagot dom icke bor tillverka? hur sa hander om dina Facebook-vanner kan kika att n anvander Tinder nar du vill organisera dina datingappar privata?

Kommer dina Facebook-vanner att du vet att n ar pa Tinder?

Tinder publicerar ingenting p Facebook. Det finns noll forfarande att du Facebook-vanner som du kan framlagga din Tinder-profil Facebook skada do kan kika att ni anvander Tinder-applikationen.

Saledes maste n ta tag i nagra ytterligar sakerhetsatgarder forut att forsakra sig om att ni bibehaller din okrankbarhe nar du anvander datingappar, sasom Tinder, igeno ditt Facebook-konto.

Nar du anvander Facebook for att logga in kungen Tinder, anslut tva applikationer. Avhangig gallande dina integritetsinstallningar kan dina Facebook-vanner kolla din Tinder i anslutna appar. Dartill o do kanske ej kan betrakta din datingsprofil kan det foranleda besvar fo vissa medborgare.

  1. Logga in med Facebook
  2. Klicka pa nedatpilen i det ovre hogra hornet i din dators webblasare
  3. Klicka eller tryc pa Installningar
  4. Valj “Appar samt webbplatser”. Det ager alternativet ar tillgangligt i menyn till vanster kungen skarmen.
  5. Finn Tinder-appen i listan over appar samt webbplatser
  6. Klicka pa applikationens synlighet. Ni kan genast valja Facebook-mottagare. Det sakraste alternativet ar att se at att ingen titta dig fransett dej. Det finns minsann ingen holje fo andra att kika vilka schema n anvander Facebook.

Forsavitt listan ovanfor dina appar ar forut lang kan du sil den pro aktiva appar. Detta innebar att n tar da all Facebook-appar som du forut narvarande ej anvander.

https://kissbrides.com/sv/cupid-com-recension/

Tack vare detta kommer ni att fokusera kungen de applikationer n ager anvant just. Att stavja listan tillsamman applikationer mot de som ni aktivt anvander anses besta saken da basta sekretess- och sakerhetspraxis.

Finns det nagot ovrig kraftig p Facebook Kan vanner tillbringare mot att du ar p Tinder?

Du kan uppfinna dina Facebook-vanner pa Tinder o de uppfyller dina dejtingskriterier. Forsavitt du drar at hoger, kommer han aldrig att krus mo att dom dok opp i din hog.

Tidigare age forlaga gjorts att forena Tinder sam Facebook mer ackurat, skad tiden inneha visat att det ick var ett bra ide.

nackdelen

Aven o det ar osannolikt att dina vanner sam klan kommer att marka dina Tinder-aktiviteter tillsammans spak av FacebookTinder gjorde felsteg. Ni nog har hort talas o Tinder trevlig. Det var en experiment som inleddes 2016 samt avbrots 2017.

Lyckligtvis inneha hans Tinder-handlingar ej avslojats forut alla. Saken da inneha funktionen anslot just dina Facebook-vanner sasom ocksa varje pa Tinder. Skada regnet vart aven fortsattningsvis obehagligt.

Somlig manniskor va pa Tinder i hemlighet alternativt ville bara beskydda sin integritet sam avslojandet storde deras personliga leva. Sekretessbrottet orsakade forvirrin samt atskilliga Tinder-anvandare raderade dala profiler.

Avskilja Tinder fran Facebook

Tinder tyckte att det var ett skroplig plan. Skad do planerar aven fortsattningsvis att infora Tinder-funktioner saso gar utover datum. Ifall ni allareda besitta en Tinder-konto lankat mot Facebook-konto sam ni vill stryka lanken aliggande ni stryka ditt Tinder-konto samt skapa e nytt.

Det skapade Tinder-kontot stods fran Facebook sa det finns inget forfarande att forsta da de tva meda n behaller dina aktiviteter.

O ni valjer att gnida Facebook-konto, i scenariot dar ta ett dopp ar lankade, kommer n samt att ga miste ditt Tinder-konto. Aven forsavit det inte ar idealiskt forut nagon applikation ar det bast att stalla in ditt Tinder-konto los fran andra sociala natverkssajter.

Alternativ at Facebook akte Tinder-registrering

Exakt genast ar det finfin att montera nago image saso anvander ditt telefonnummer. Du kan aven valja en falskt Facebook-konto. Skada ifall det kontot tas dan aliggande ni aven fortsattningsvis dana nagon ny Tinder-profil.

Kontakty

Provozovna Liberec
Valdštejnská 283/13, Liberec 2
Nonstop: 800 110 211
Tel.: 485 101 112
Tel.: 485 109 381
Mobil: 606 646 760
E-mail: info@psbartonova.cz
www.psbartonova.cz
Provozovna Jablonec nad Nisou
U Zeleného Stromu 191/1, Jablonec n. Nisou
Nonstop: 800 110 211
Tel.: 481 320 222
Mobil: 725 492 742
E-mail: jbc@psbartonova.cz
www.psbartonova.cz

Jsme na sociálních sítích


Platební metody